επικοινωνΗΣΤΕ μαζι μαΣ

Στείλτε τα μηνύματά σας στο epitropes2010@gmail.com και αγωνιστείτε μαζί μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, μικρά ή μεγάλα.
Ελάτε να συντονίσουμε την πάλη μας από τα κάτω και με αυτοοργάνωση, χωρίς ταμπέλες και χειραγωγήσεις.


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Δράσεις των Επιτροπών Αγώνα


Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων, κινητοποιούνται για την επιτυχία της συγκέντρωσης με κατάληψη- άνοιγμα των Διοδίων Αφιδνών την 28-2-10 στις 11.45 πμ.
Μέλη της Πρωτοβουλίας Αγώνα κατοίκων, πολιτών και εργαζομένων Βόρειας Αττικής μοίρασαν την Κυριακή 21-2 ενημερωτικά φυλλάδια για τα διόδια, σε κατοίκους του Κρυονερίου, του Αγίου Στεφάνου, σε θαμώνες καφετεριών και τα goodys καθώς και στα διερχομενα αυτοκίνητα στον κόμβο Αγίου Στεφάνου-Κρυονερίου.
Επίσης έγινε διανομή της κινηματικής εφημερίδας "ΑΙΧΜΗ". Την Παρασκευή 19-2 έγινε διανομή ενημερωτικού υλικού στα Πετράλωνα.
Εξάλλου μέλη της Πρωτοβουλίας ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ Δυτικής Αττικής έκαναν διανομή ενημερωτικού υλικού και της ΑΙΧΜΗΣ , το Σάββατο 20-2, σε κατοίκους του Χαϊδαρίου και στην Λαϊκή αγορά της περιοχής. Για την Δευτέρα 22-2 προγραμματίζεται παρέμβαση στη Λαϊκή της Ελευσίνας καθώς και σε γειτονιές της περιοχής.
Την εβδομάδα που μας έρχεται θα γίνει εκτεταμένη τόσο διανομή ενημερωτικού υλικού, όσο και αφισοκόλληση σε γειτονιές και περιοχές της Αττικής. Οσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο και πολλοί δήλωσαν την πρόθεση τους για συμμετοχή τόσο στην εκδήλωση της 28-2 στις Αφίδνες, όσο και την προσχώρηση τους στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου