επικοινωνΗΣΤΕ μαζι μαΣ

Στείλτε τα μηνύματά σας στο epitropes2010@gmail.com και αγωνιστείτε μαζί μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, μικρά ή μεγάλα.
Ελάτε να συντονίσουμε την πάλη μας από τα κάτω και με αυτοοργάνωση, χωρίς ταμπέλες και χειραγωγήσεις.


Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010


Την Τρίτη 09/02/2010 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πνευματικό Κέντρο της Ν.Ερυθραίας η πρώτη συνέλευση της Πρωτοβουλίας Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων Βορείων Προαστίων ενάντια στα Διόδια.
Κατά την δίωρη συζήτηση όπου παρευρέθησαν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των βορείων προαστίων και μέλη του Πανελλαδικού Συντονιστικού κατά των διοδίων, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με το θέμα των διοδίων, έγινε γόνιμος διάλογος και πάρθηκαν από κοινού αποφάσεις σχετικά με την οργάνωση του αγώνα και το μέλλον των κινητοποιήσεων. Κατά τη συζήτηση συμφωνήθηκε η από κοινού δράση και σε άλλα ζητήματα πέραν των διοδίων όπως ζητήματα περιβάλλοντος, ελεύθερων χώρων κ.λ.π.
Αποφασίστηκε η συμμετοχή-συνοργάνωση της κινητοποίησης της Παρασκευής 12/02/10 στα γραφεία της εταιρίας «Νέα Οδός» στο Μαρούσι στην οδό Σωρού 13, 12.00 το μεσημέρι.
Την κινητοποίηση στηρίζουν οι Επιτροπές Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα Διόδια ( www.epitropesdiodiastop.blogspot.com ), η Πρωτοβουλία Αγώνα Πολιτών και Εργαζομένων στα Βόρεια Προάστια ενάντια στα Διόδια (www.protovoria.blogspot.com), η Επιτροπή Κατοίκων Αμαρουσίου, Πεύκης, Κηφισιάς, η Συντακτική Επιτροπή της εφημερίδας «ΑΙΧΜΗ» (www.aixmipress.wordpress.com)και η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση «Εκτός των Τειχών».
Η πρωτοβουλία Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων Βορείων Προαστίων ενάντια στα Διόδια απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους ενεργούς πολίτες που επιθυμούν, να συμμετέχουν στις συνελεύσεις και στις δράσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου