επικοινωνΗΣΤΕ μαζι μαΣ

Στείλτε τα μηνύματά σας στο epitropes2010@gmail.com και αγωνιστείτε μαζί μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, μικρά ή μεγάλα.
Ελάτε να συντονίσουμε την πάλη μας από τα κάτω και με αυτοοργάνωση, χωρίς ταμπέλες και χειραγωγήσεις.


Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Εγινε χθες , Πέμπτη 18-2-2010, στα Βόρεια Προάστια, συνάντηση εκπροσώπων κινήσεων και επιτροπών κινημάτων πόλης , καθώς και κατοίκων, πολιτών και εργαζομένων.
Στην ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση, που κράτησε πάνω απο 3 ώρες, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι απο τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, απο την PROTOVORIA (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ), από τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΥΚΗΣ , ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, από την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, απο τα κινήματα πόλης Φιλοπάππου, Πετραλώνων, Ελληνικού, Ελαιώνα καθώς και από την εφημερίδα ΑΤΤΙΚΗ ΑΙΧΜΗ (Ριζοσπαστική Αντικαπιταλιστική εφημερίδα των κινημάτων απο τα κάτω) και άλλοι πολλοί.
Στην πλούσια συντροφική συζήτηση ακούστηκαν πολλές προτάσεις οπως:
• η αναγκαιότητα της επέκτασης των κινημάτων αυτών καθώς και του μεταξύ τους συντονισμού
• δράσεις με διανομή φυλλαδίων , ανάρτηση αφισών . πανό κλπ στον αστικό ιστό και ιδιαίτερα εκεί που προγραμματίζονται νέοι σταθμοί διοδίων, καθώς και σε Πανελλαδικό επίπεδο (όπου αυτό είναι δυνατόν). Θα καλούνται οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι να πλαισιώσουν τις επιτροπές, όπου υπάρχουν , ενώ όπου δεν υπάρχουν να δημιουργηθούν νέες.
• Η λειτουργία των επιτροπών και των συντονιστικών θα είναι αμεσοδημοκρατική και από τα κάτω
• Η εφημερίδα ΑΤΤΙΚΗ ΑΙΧΜΗ να γίνει όργανο έκφρασης αλλά και ανάπτυξης αυτών των κινημάτων. Η λειτουργία και οι διαδικασίες της Συντακτικής Επιτροπής θα είναι ανοικτές σε όσους θέλουν. Στις σελίδες της θα φιλοξενούνται όλες οι κινηματικές και πολιτικες απόψεις , που θα βρίσκονται στα πλαίσια που θα έχει καθορίσει η συνέλευση της ΣΕ (όχι φασιστικά, όχι ρατσιστικά, όχι υβριστικά κείμενα)
Αποφασίστηκε η συμμετοχή , καθώς και η προπαγάνδιση για την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία , της κινητοποίησης Ενάντια στα διόδια την ΚΥΡΙΑΚΗ 28-2-10 11.45 πρωί στον Σταθμό διοδίων Αφιδνών.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν νέες συναντήσεις με συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων για να ληφθούν αποφάσεις για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα για ελεύθερους δρόμους και ελεύθερους χώρους για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου