επικοινωνΗΣΤΕ μαζι μαΣ

Στείλτε τα μηνύματά σας στο epitropes2010@gmail.com και αγωνιστείτε μαζί μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, μικρά ή μεγάλα.
Ελάτε να συντονίσουμε την πάλη μας από τα κάτω και με αυτοοργάνωση, χωρίς ταμπέλες και χειραγωγήσεις.


Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΘΕ ΝΕΑ ΟΔΟΣ 12.02.10



Σήμερα, Παρασκευή 12.02.10, κόσμος απ’ όλη την Αττική, αψηφώντας τη βροχή και την έντονη παρουσία αστυνομικής δύναμης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Επιτροπών Κατοίκων Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια , Πρωτοβουλίας Αγώνα Πολιτών και Εργαζομένων στα Βόρεια Προάστια, Επιτροπής Κατοίκων Πεύκης-Αμαρουσίου-Κηφισιάς, της ΣΕ της εφημερίδας «ΑΙΧΜΗ» και της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης «Εκτός των Τειχών».
Η συγκέντρωση αυτή στέφθηκε με επιτυχία και ήταν η πρώτη κινητοποίηση που λαμβάνει χώρα μέσα στον αστικό ιστό και μάλιστα ακριβώς έξω από τα γραφεία της κοινοπραξίας εκείνης που σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις μας χαρατσώνουν καθημερινά.
Αναρτήθηκαν πανό και συνεργεία μοίρασαν την εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ» και ενημερωτικά φυλλάδια που καλούσαν τον κόσμο σε συντονισμό με τον αγώνα των Επιτροπών Πολιτών και Εργαζομένων κατά των διοδίων. Αξίζει να αναφερθεί ότι έδωσαν το παρόν κάτοικοι και εργαζόμενοι από το κέντρο της Αθήνας, από την Δυτική Αττική, από τα Βόρεια προάστια της Αθήνας, από την Βόρεια Αττική καθώς και μέλη του Πανελλαδικού Συντονιστικού Αγώνα κατά των διοδίων.
Τα κύρια συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη συγκέντρωση ήταν τα εξής:
-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
-ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
Στείλαμε ηχηρό μήνυμα στην εταιρία εκμετάλλευσης των δημόσιων εθνικών μας δρόμων, στις κυβερνήσεις που προασπίζουν τα συμφέροντα των πολυεθνικών αδιαφορώντας για τους πολίτες, και στις δυνάμεις καταστολής που όποτε πρόκειται να υπερασπίσουν το μεγάλο κεφάλαιο καταφτάνουν πάντα πριν την ώρα τους και με υπερβάλλοντα ζήλο, ότι οι κινητοποιήσεις μας θα κλιμακωθούν και στα διόδια αλλά και μέσα στον αστικό ιστό. Ο βραχνάς των διοδίων μας αφορά όλους.

Η προοπτική του αγώνα μας είναι η τελική νίκη.

www.epitropesdiodiastop.blogspot.com
www.aixmipress.wordpress.com
www.protovoria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου