επικοινωνΗΣΤΕ μαζι μαΣ

Στείλτε τα μηνύματά σας στο epitropes2010@gmail.com και αγωνιστείτε μαζί μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, μικρά ή μεγάλα.
Ελάτε να συντονίσουμε την πάλη μας από τα κάτω και με αυτοοργάνωση, χωρίς ταμπέλες και χειραγωγήσεις.


Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ- ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Έγινε την Παρασκευή 5-2-2010 στην Θεσσαλονίκη, στον πολυχώρο Μικρόπολις , συγκέντρωση – συζήτηση με θέμα την οργάνωση του αγώνα ενάντια στα διόδια. Ομιλητές ήταν τα μέλη του Πανελλαδικού Συντονιστικού, Παναγιώτης Αγγελίδης, συντονιστής επιτροπής αγώνα Αιγινίου, Αργύρης Αλεξίου, πρόεδρος του Τ.Σ. Τραγάνας και Βασίλης Παπαδόπουλος, κάτοικος Αφιδνών και μέλος του Συντονιστικού φορέων και κατοίκων Βορειανατολικής Αττικής. Συντονιστής της συζήτησης ήταν από μεριάς του Μικρόπολις, ο Θάνος Γεωργιλάς. Αρχικά προβλήθηκαν τρία δεκάλεπτα βίντεο από τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της ΒΑ Αττικής που συμπεριελάμβαναν και συνεντεύξεις καθώς και το σπάσιμο των μπαρών.

Ακολούθησαν οι ομιλίες από τους 3 προσκεκλημένους και ακολούθησε πλούσιος διάλογος. Τόσο πριν όσο και μετά την εκδήλωση έγιναν πολλές συναντήσεις και συζητήσεις με Θεσσαλονικείς και αποτέλεσμα όλων αυτών των διεργασιών ήταν ο σχηματισμός της "Πρωτοβουλίας για δράση ενάντια στα διόδια- Ανοιχτοί δρόμοι για όλους".


Η Πρωτοβουλία θα αναλάβει στο αμέσως επόμενο διάστημα να κάνει τοπικές συγκεντρώσεις στις συνοικίες και τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης με θέμα την οργάνωση της πάλης ενάντια στα διόδια. Επίσης δεσμεύτηκε να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου