επικοινωνΗΣΤΕ μαζι μαΣ

Στείλτε τα μηνύματά σας στο epitropes2010@gmail.com και αγωνιστείτε μαζί μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, μικρά ή μεγάλα.
Ελάτε να συντονίσουμε την πάλη μας από τα κάτω και με αυτοοργάνωση, χωρίς ταμπέλες και χειραγωγήσεις.


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 5 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ


Το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα προσπαθεί να περάσει τα σχέδια του για την  εξαθλίωση των λαών με κάθε δυνατό τρόπο.
Ακρογωνιαίος λίθος σε αυτή του την προσπάθεια είναι η παραδειγματική τιμωρία κάθε φωνής από τα κάτω που αντιστέκεται σε αυτόν τον οδοστρωτήρα της ζωής μας.
Στη σημερινή συγκυρία στο στόχαστρο των διεθνών μηχανισμών καταστολής είναι οι 5 φοιτητές.


Συγκεκριμένα στις 2/5/15 ...
προσήχθησαν από μια καφετέρια στο Μιλάνο 5 έλληνες φοιτητές, εκ των οποίων ο ένας απ' το φυσικό, μια μέρα μετά τη συμμετοχή τους στη μαζική διαδήλωση NO EXPO με μοναδική αιτιολογία ότι εθεάθησαν να βγαίνουν από κατάληψη.

Αφού υποχρεώθηκαν σε λήψη γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους αποδοθούν κατηγορίες. 6 μήνες μετά, οι ιταλικές αρχές εκδίδουν ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης (και) γι’ αυτούς και χωρίς καν να έχει παρουσιαστεί η σχετική δικογραφία στις ελληνικές αρχές, με μια γενικόλογη περίληψη κατηγορητηρίου ότι συμμετείχαν σε διαδήλωση, ζητούν να εκδοθούν και να δικαστούν στην Ιταλία. Ετσι, ξημερώματα της Πέμπτης 12/11, η ελληνική αστυνομία εισέβαλε στα σπίτια τους και αφού ξεσκόνισε κάθε  γωνιά του προσωπικού τους χώρου, τους συνέλαβε και τους οδήγησε στη ΓΑΔΑ

Την Παρασκευή 13/11 το πρωί, οι 5 πέρασαν από εισαγγελέα και κρίθηκαν μη προφυλακιστέοι με περιοριστικούς όρους έως ότου πραγματοποιηθεί το συμβούλιο εφετών που θα κρίνει εάν τελικά θα τους εκδώσει στην Ιταλία για να δικαστούν.

Πρέπει όλοι να αντιτάξουμε την δική μας συλλογική αλληλεγγύη για να μην επιτρέψουμε στους ανθρωποφύλακες της ΕΕ να ολοκληρώσουν την οργουελική κοινωνία που οικοδομούν πάνω στα κόκκαλα μας.

Σήμερα είναι οι 5 φοιτητές, αύριο ο καθένας από εμάς.


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!




ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


www.kinimadenplirono.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου