επικοινωνΗΣΤΕ μαζι μαΣ

Στείλτε τα μηνύματά σας στο epitropes2010@gmail.com και αγωνιστείτε μαζί μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, μικρά ή μεγάλα.
Ελάτε να συντονίσουμε την πάλη μας από τα κάτω και με αυτοοργάνωση, χωρίς ταμπέλες και χειραγωγήσεις.


Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 
ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Την ώρα που η κυβέρνηση κόβει μισθούς και συντάξεις, αυξάνει πάλι τα διόδια και διώκει ποινικά όσους αγωνίζονται ενάντιά τους!

Σ’ αυτή την Εθνική οδό που σκοτώνει, με τα μονίμως «εξελισσόμενα» έργα, την ίδια που έχουμε πληρώσει, με δισεκατομμύρια πλέον άμεσους και έμμεσους φόρους, εδώ και δεκαετίες!

Σ’ αυτό το δρόμο που το μόνο που αλλάζει κάθε λίγο είναι οι νέοι σταθμοί διοδίων που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, για να πληρώνουμε και να ξαναπληρώνουμε σε κάθε μας βήμα!

Ακόμη περισσότερο, οι κάτοικοι των περιοχών γύρω από τις Αφίδνες, αναγκάζονται να πληρώνουν αντίστοιχα ποσά για καθημερινές διαδρομές, από το σπίτι στη δουλειά τους, το σχολείο των παιδιών τους, το διπλανό χωριό.

Φτάνει πιά! Απαιτούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα, Χωρίς Διόδια. 

Κυκλοφορούμε και αρνούμαστε να πληρώσουμε! Χιλιάδες εργαζόμενοι και κάτοικοι στο κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», συντονίζονται στην Πανελλαδική Επιτροπή Αγώνα, κινητοποιούνται και ανοίγουν τα διόδια, για να κυκλοφορούμε ελεύθερα όλοι, χωρίς χαράτσια.

Την ποινική δίωξη κατά αγωνιστών – κατοίκων της περιοχής των Αφιδνών, ζητάει η εταιρία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», αφού όπως λέει «παρεμποδίζεται η είσπραξη»…


Και η κυβέρνηση αντί να εισπράξει τα 120 εκατομμύρια ευρώ που οφείλει η εταιρία στο δημόσιο από ποινικές ρήτρες και πρόστιμα, ακόμη και για αυθαίρετες κατασκευές της, στέλνει τα ΜΑΤ εναντίον των κινητοποιήσεων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Εμείς λέμε: 
Αρκετά εισπράξατε! 
Τους δρόμους τους έχουμε πληρώσει χρόνια τώρα! 
Αρνούμαστε να πληρώσουμε για άλλη μια φορά! 
Απαιτούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα, χωρίς διόδια, από και προς οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας!
Υπογράφουμε ΕΔΩ για την ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Petition | GoPetition


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου