επικοινωνΗΣΤΕ μαζι μαΣ

Στείλτε τα μηνύματά σας στο epitropes2010@gmail.com και αγωνιστείτε μαζί μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, μικρά ή μεγάλα.
Ελάτε να συντονίσουμε την πάλη μας από τα κάτω και με αυτοοργάνωση, χωρίς ταμπέλες και χειραγωγήσεις.


Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ; ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ..

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_2537.html


Το ερωτηματικό στο post της 23ης Αυγούστου 2010 έγινε ζωντανός εφιάλτης http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_3809.html.
Κλείσανε την έξοδο-είσοδο της εθνικής οδού στο γνωστό Λαϊνόπουλο πράγματι για να ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ.
Η απάντηση είναι στη σύμβαση παραχώρησης της Ιονίας Οδού όπου προβλέπεται ότι: Στους κατασκευαστές της Ιονίας οδού δίδεται προς εκμετάλλευση το τμήμα Αθήνα - Σκάρφεια. Από τις αρχές Ιανουαρίου 2008 άρχισε η είσπραξη των διοδίων από την ανάδοχο κοινοπραξία Hellenic Autopistas στο τμήμα του ΠΑΘΕ από την Κηφισιά και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Μεταμόρφωσης ως τη Σκάρφεια, μετά τα Καμένα Βούρλα, μήκους περίπου 175 χλμ., και στο τμήμα Σχηματάρι - Χαλκίδα, μήκους 11 χλμ. Και στο τμήμα αυτό αυξήθηκαν οι τιμές των διοδίων.
Δηλαδή θα κλείσουν όλη την εθνική οδό μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης και θα βάλουν διόδια σε κάθε ανισόπεδο κόμβο (άρα και στου Ολυμπιακού Χωριού), για να μας τα παίρνουν για λίγα χιλιόμετρα από την Κηφισιά μέχρι τη Μεταμόρφωση( 3.850 μ.). Και όλα αυτά σε ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ και σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ που τον έχουμε πληρώσει όλοι εμείς (και οι γονείς μας και οι παπούδες μας) για να γίνει.Ξυπνήστε, βάζουν διόδια στα σπίτια μας. Σε λίγο θα βάλουν στην Κηφισίας, στη Συγγρού και στο Δακτύλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου