επικοινωνΗΣΤΕ μαζι μαΣ

Στείλτε τα μηνύματά σας στο epitropes2010@gmail.com και αγωνιστείτε μαζί μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, μικρά ή μεγάλα.
Ελάτε να συντονίσουμε την πάλη μας από τα κάτω και με αυτοοργάνωση, χωρίς ταμπέλες και χειραγωγήσεις.


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Διόδια στην Κηφισιά;

Διόδια στην Κηφισιά; Tromaktiko
23 August 15:19
Διόδια στην Κηφισιά;

Τις ημέρες πέριξ των διακοπών του Δεκαπενταύγουστου, που λείπουν άπαντες, εκμεταλλεύτηκαν για να "κλείσουν" μόνιμα με μπάρες την έξοδο της Εθνικής Οδού στην Κηφισιά, στο γνωστό "Λαϊνόπουλο".

Ποιός ο λόγος; Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής αναρωτιούνται γιατί κλείστηκε αυτή η έξοδος, που τους εξυπηρετούσε και που ΔΕΝ εμπόδιζε ΚΑΝΕΝΑΝ. Τώρα πρέπει να κάνει κάποιος τη διπλάσια δραδρομή (περίπου 850μ. παραπάνω σε παράδρομο, δηλαδή περίπου 1.750μ. σε παράδρομο με στροφές, αντί 850μ. σε ευθεία εθνικής οδού) και να σταματήσει σε δυο φανάρια, αντί για κανένα.Ποιό είναι το σημαντικότερο; Το όλο δημιούργημα μοιάζει να δημιουργεί προϋποθέσεις εγκλοβισμού των οδηγών και εγκατάστασης διοδίων στον ανισόπεδο κόμβο του Ολυμπιακού Χωριού. Το Κράτος ζητά έσοδα από παντού, αλλά να βάλει και διόδια στην αστική περιοχή, εεεεε αυτό ξεπερνά τα όρια. Μήπως να μου βάλουν διόδια μόλις βγαίνω και από το κεφαλόσκαλο του σπιτιού μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου