επικοινωνΗΣΤΕ μαζι μαΣ

Στείλτε τα μηνύματά σας στο epitropes2010@gmail.com και αγωνιστείτε μαζί μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, μικρά ή μεγάλα.
Ελάτε να συντονίσουμε την πάλη μας από τα κάτω και με αυτοοργάνωση, χωρίς ταμπέλες και χειραγωγήσεις.


Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

πρακτικές οδηγίες για τα δικαιώματα που έχετε και το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, σε περίπτωση «δυσάρεστης επαφής» με τις αστυνομικές αρχές.


Ο μικρός αυτός οδηγός θα σας δώσει ορισμένες πρακτικές οδηγίες για τα δικαιώματα που έχετε και το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, σε περίπτωση «δυσάρεστης επαφής» με τις αστυνομικές αρχές.
Είτε πρόκειται για εξακρίβωση στοιχείων, είτε για σωματική έρευνα, είτε για προσαγωγή, είτε για έρευνα σε σπίτι, είτε για σύλληψη, πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως το Σύνταγμα και οι νόμοι προστατεύουν τον κατηγορούμενο.
Αυτό σημαίνει πως έχετε δικαιώματα και πρέπει να απαιτήσετε να τα ασκήσετε! Η αστυνομία δε θα σας τα χαρίσει, αντιθέτως θα βασιστεί στην άγνοια, τον πανικό και τις βεβιασμένες κινήσεις σας, αν χάσετε την ψυχραιμία σας.

1. Εξακρίβωση στοιχείων

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

σχέδιο για την μεταφορά των εκρηκτικών των 30 πυραύλων που βρίσκονται στο Κατσιμίδι


Άμεση υπήρξε η αντίδραση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του ΓΕΑ στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας εξαιτίας ευαισθητοποιημένων πολιτών και μάχιμων δημοσιογράφων που τιμούν το επάγγελμα τους.
Ενώ αρχικά το ΥΠΕΘΑ επιχείρησε να καθησυχάσει, δίνοντας διαβεβαιώσεις ότι "δεν τρέχει τίποτα" με τους αποθηκευμένους πυραύλους ΝΙΚΗ, σύντομα, τα επαναλαμβανόμενα αποκαλυπτικά άρθρα και οι πιέσεις των κατοίκων της περιοχής, υποχρέωσαν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να συναισθανθεί το μέγεθος του προβλήματος και τους κινδύνους που ελλοχεύουν.